Sculpturen

ENG / NL

 

20160316-geesin-portraitDe objecten van Geesin belichamen een versleten primitieve kracht. De vaak opgehangen constructies genereren figuratieve interactie en spelen een spel met hiërarchie.

Opgehangen aan touwen, haken of leunend tegen muren is er altijd een kromgetrokken monolithische referentie; ze staan scheef ​​of schijnbaar uit balans. Zijn site-specifieke werken belichamen ook deze zelfde onconventionele balans, vaak gemaakt met samengebonden stokken; dit suggereert vaak het traject van zijn objecten en ook de afwezigheid ervan.

De werken van Geesin dragen altijd een adellijke titel wat het subjectieve en sociale  verhaal ervan ondersteund. Ondanks de vaak primitieve en disfunctionele vormen, wordt zijn werk gemakkelijk geassocieerd met moderne morfologie en de speelse cartooneske kwaliteit van de media. Hoewel abstract, hebben de werken een antropomorfisch gevoel, en elke groep heeft zijn eigen specifieke wanklank.

Geesin dankt zijn vroege herinneringen aan de Engelse houthakkersbossen en de werkplaats van zijn vader voor zijn interesse in hout en de processen die hij daarmee onderneemt.

..

Contact: geesinoffice@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: